Hallo, ik ben Sara. Ik ga gewoon naar het VVV-kantoor om mijn BTS-communicatie op werk-studiebasis te doen. Ik kom niet uit de buurt (in ieder geval niet te ver!). Ik ben verheugd om de foto's met jullie te delen die ik heb gemaakt tijdens mijn reis om deze stad te ontdekken, eerst met de zon, daarna met een beetje regen

Ik vond het geweldig om de mooie gevel te ontdekken, vooral die van het Maison de Mandrin, een gemeentelijke tentoonstellingsgalerij. Dus ik ontdekte de tentoonstelling die binnen aanwezig is over het werk van het glas-in-lood van Jean-Jacques Joujon "Symboolisme en geometrie" .

Vanaf 13 september vindt er weer een expositie plaats; het zal een andere stijl zijn, het zal zijn "Zeer sportieve dag" door Clément Vachelard , Foto's op fysieke, praktische, esthetische codes.

Ik heb ook de basiliek van Saint-Julien bezocht met de gidsspreker Delphine, het was erg interessant. Ze legt heel goed uit en geeft veel details, het stelt je in staat om de basiliek vanuit een ander aspect te leren kennen.

Daarnaast vinden de rondleidingen plaats tot 16 oktober. Niet te missen !

Ik ben blij om te kunnen ontdekken Brioude evenals de omgeving,

Tot snel voor mijn nieuwe ontdekkingen en avonturen